Românii dau petreceri de zile mari la St. Tropez, iar francezii se bat ca chiorii

Orice se poate spune despre români, dar nu că nu ştiu să se distreze. Că se află în ţară sau peste hotare, conaţionalii noştri dau tonul cînd vine vorba de distracţie.

11 afișări
Imaginea articolului Românii dau petreceri de zile mari la St. Tropez, iar francezii se bat ca chiorii

Vacanţă de criză: Românii petrec la Saint Tropez cu şampanie la sticluţă

Aşa se întîmplă şi pe plajele de pe Coasta de Azur. Pentru că cine are bani, dar şi un gram de minte nu se mai înghesuie la Mamaia, ci îşi petrece vacanţa la Saint Tropez. Vineri, spre exemplu, românii care populează temporar luxoasa staţiune au petrecut din nou pe plaja Voile Rouge.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici