Romanul Jimmy Cornell, nasul croazierelor lumii

Nascut in 1940, la Brasov, ca fiu al administratorului domeniului regal de la Savarsin, Dragos Corneliu Cismasiu, cunoscut mai tarziu sub numele de Jimmy Cornell este considerat o legenda a yachtingului. Romanul a scris 13 carti, dintre care una este considerata "biblia" navigatorilor pe acest tip de vas.

1 afișare
Imaginea articolului Romanul Jimmy Cornell, nasul croazierelor lumii

Romanul Jimmy Cornell, nasul croazierelor lumii

Volumul a fost publicat in mai multe limbi, iar numarul de exemplare vandute a depasit cifra de un milion. Tot despre un milion vorbim si in cazul accesarilor lunare ale site-ul sau www.noonsite.com, care-i inspira si ii pregateste pe cei ce doresc sa se aventureze in calatoria cu yacht-ul. În 1992, Jimmy a intrat in Cartea Recordurilor pentru organizarea celei mai mari intreceri cu astfel de nave.Din 1975 si pana astazi, Jimmy Cornell a strabatut peste 200.000 de mile si a facut inconjurul lumii de trei ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici