Ceaţă pe drumurile din judeţele Suceava, Hunedoara şi Harghita

  • Ceaţă este semnalată pe drumurile din judeţele Suceava, Hunedoara şi Harghita.
  • Pe şoselele principale, respectiv autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Braşov, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă cu vizibilitate bună.
34 afișări
Imaginea articolului Ceaţă pe drumurile din judeţele Suceava, Hunedoara şi Harghita

Ceaţă pe drumurile din judeţele Suceava, Hunedoara şi Harghita

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni dimineaţă, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Este semnalată ceaţă, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din judeţele Suceava, Hunedoara şi Harghita.

La nivel naţional se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Braşov, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Sunt impuse restricţii de tonaj în această perioadă, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone (altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane) fiind interzisă şi astăzi, 6 mai, astfel:

1. Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa (ambele sensuri):

- 06.05.2024, în intervalul orar 06:00-22:00;

2. DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem (ambele sensuri):

- 06.05.2024, în intervalul orar 06:00-22:00;

3. DN 39 Agigea – Mangalia: (ambele sensuri):

- 06.05.2024, în intervalul orar 06:00-22:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici