Ruine de 27 de milioane de euro. Moara lui Assan, revendicată în instanţă

Urmaşii lui Basile Assan, fondatorul primei mori cu aburi din România şi primul român care a călătorit în ţinuturile arctice şi în jurul lumii, revendică complexul industrial cunoscut drept Moara lui Assan.

122 afișări
Imaginea articolului Ruine de 27 de milioane de euro. Moara lui Assan, revendicată în instanţă

Ruine de 27 de milioane de euro. Moara lui Assan, revendicată în instanţă

Imobilele, care se întindeau pe o suprafaţă de 54.147 de metri pătraţi în zona Bucur Obor, au fost evaluate de către AVAS, în 2002, la aproape patru milioane de euro. Totuşi, după demolările sistematice şi după incendiul din 2008, care a făcut scrum aproape toată Moara lui Assan, urmaşilor industriaşului le-a mai rămas de revendicat terenul şi câteva ruine. Valoarea de piaţă a terenului în acea zonă este de aproximativ 27 milioane de euro.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici