Ruleta cu parlamentari

Votul uninominal ii va obliga pe candidati sa scoata bani seriosi din buzunar, fara a fi siguri de castig .

1 afișare
Imaginea articolului Ruleta cu parlamentari

Ruleta cu parlamentari

Suma minima de intrare in competitia electorala este de 30.000 de euro, dar cheltuielile pot ajunge pana la un sfert de milion de euro de caciula. Diferentele sunt date de notorietatea candidatului, dar si de colegiul pe care a reusit sa si-l arvuneasca. Conform legii, suma maxima care poate fi cheltuita de un candidat este de 53.000 de euro. Un calcul simplu arata ca o formatiune politica poate arunca legal in lupta peste 24 milioane de euro, deoarece fiecare partid poate avea 457 de candidati, acesta fiind numarul colegiilor decupate pentru alegeri.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici