Rusii de la Mechel cumpara cu 90 mil. euro Ductil Buzau

Grupul metalurgic rus Mechel, controlat de miliardarul Igor Ziuzin, a cumparat pachetul majoritar de actiuni al producatorului de electrozi Ductil Buzau, intr-o tranzactie estimata la circa 90 milioane de euro, potrivit unor surse din industrie.

1 afișare
Imaginea articolului Rusii de la Mechel cumpara cu 90 mil. euro Ductil Buzau

Rusii de la Mechel cumpara cu 90 mil. euro Ductil Buzau

Vanzatorii sunt societatea FRO SpA, parte a gigantului francez Air Liquide, care a renuntat integral la detinerea de 71,85% din Ductil, precum si Broadhurst Investment, care controla 10,88% din actiuni si alti actionari, care au tranzactionat o mare parte din restul de 17,77%. Capitalizarea bursiera a companiei Ductil pe Rasdaq este de 98,2 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici