Sabău e noul antrenor al lui Dinamo

După negocieri 'maraton', care au început încă din această dimineaţă, acţionarii lui Dinamo şi Ioan Ovidiu Sabău au ajuns la un consens: 'Moţul' este noul tehnician al echipei din Ştefan cel Mare.

1 afișare
Imaginea articolului Sabău e noul antrenor al lui Dinamo

Sabău e noul antrenor al lui Dinamo

Pe lângă decizia de a-l instala pe fostul tehnician al Bistriţei în funcţia de antrenor, acţionarii au hotărât ca Ionel Ganea să fie numit în funcţia de director sportiv.
 

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici