Sakura, masajul in care clientul este violat

Dupa aparitia lor, atit de profitabilele pina atunci cluburi de striptease au intrat in colaps. Si asta pentru ca saloanele de masaj erotic au cucerit pe loc piata relaxarii sexoase din marile orase. Iar priza pe care stabilimentele o au la public este dovedita de criza majora de maseuze, desi conditiile de munca si salarizare oferite acestora se apropie de cele occidentale.

12 afișări
Imaginea articolului Sakura, masajul in care clientul este violat

Sakura, masajul in care clientul este violat

Dar si de puzderia de saloane care se deschid peste noapte. Mai mult, fiecare dintre acestea are propriul profil, incercind sa se impuna in fata concurentei acerbe prin tot felul de gaselnite, care de care mai exotice. Astfel, deja saloanele a caror oferta cuprinde doar masaj erotic clasic, body-massagge, cu doua maseuze sau chiar cele cu jacuzzi sint pe cale de disparitie. In schimb, bucurestenii dornici de desfatarea unor atingeri fierbinti au de ales intre stilurile de masaj arab, indian, chinezesc si, bineinteles, celebrul "thailandez".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici