Salarii multe şi nesimţite

Sistemul bugetar din România este alcătuit dintr-un număr ameţitor de salariaţi a căror cifră se ridică la 1.360.376 persoane, dintre aceştia 674.051 ocupă posturi în administraţia publică centrală, iar 686.325 de persoane sunt angajate în administraţia locală, se arată într-un document al Ministerului Finanţelor obţinut de Curierul Naţional.

8 afișări
Imaginea articolului Salarii multe şi nesimţite

Salarii multe şi nesimţite

Se pare că aproape jumătate dintre angajaţii din sectorul bugetar lucrează în administraţia publică centrală, în principal în instituţii finanţate integral de la bugetul de stat, iar cele mai puţine posturi sunt ocupate în sistemul de sănătate şi universităţi, conform aceluiaşi document al Finanţelor.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici