Salariul de mamă

De la 1 ianuarie 2009, indemnizaţia de maternitate va fi de 85% din venitul ultimului an. De prevederile legii privind susţinerea familiei vor beneficia şi tăticii, tutorii şi persoanele care înfiază copii cu vârste până la doi ani.

1 afișare
Imaginea articolului Salariul de mamă

Salariul de mamă

Familiile care-şi doresc copii au acum un motiv în plus pentru aducerea pe lume a bebeluşilor. Legea pentru modificarea Ordonanţei de Urgenţă 148/2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului a fost promulgată de preşedintele Băsescu. În baza actului normativ, persoanele care au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitării vor beneficia  de o indemnizaţie lunară pentru creşterea copilului în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mică de 600 lei.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici