Sarkozy: cu sau fără Carla?

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, anunţase, ieri, la finalul şedinţei Biroului Politic Central, că a cerut reprezentanţilor PNL în Birourile Permanente ale celor două Camere să iniţieze procedurile necesare, astfel încât în prima săptămână de lucrări a Parlamentului, România să ratifce Tratatul de reformă al UE.

1 afișare
Imaginea articolului Sarkozy: cu sau fără Carla?

Sarkozy: cu sau fără Carla?

"Cred că este un semnal politic important pe care România trebuie să îl dea pentru a arăta că este una dintre ţările care doreşte ca proiectul european să mergă mai departe şi doreşte o Uniune Europeană puternică în beneficiul cetăţenilor. Din această perspectivă se discută necesitatea ca, la nivelul UE, să fie prezentate proiecte care să fie adresate direct cetăţenilor. Este vorba de acel concept definit sub formula <<Europa rezultatelor>>. Partea de reformă instituţională s-a terminat şi acum este momentul să se treacă la treabă şi să arătăm cetăţenilor europeni care sunt avantajele UE. Aici ne adresăm în egală măsură tuturor cetăţenilor europeni, inclusiv celor români, care beneficiază de o serie de drepturi consistente care derivă din calitatea de membru al UE", a explicat liderul liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici