Scandalul diplomelor false ajunge şi la vârful PSD

Scandalul diplomelor de absolvire a facultăţii falsificate scoate la iveală şi existenţa „anumitor grupuri de interese, pe această latură, în Parlament“. Din păcate, aceasta este o poveste mai veche, iar politicienii care s-au perindat la cârma Ministerului Educaţiei au închis ochii. „Afacerile“ diplomelor falsificate şi a acreditării unor universităţi care nu oferă învăţământ de calitate ating şi... vârfurile PSD.

8 afișări
Imaginea articolului Scandalul diplomelor false ajunge şi la vârful PSD

Scandalul diplomelor false ajunge şi la vârful PSD

Nici în mandatul pe care l-a mai deţinut la Ministerul Educaţiei, nici acum, Ecaterina Andronescu nu a tratat cu seriozitate aceste probleme grave din învăţământul superior. Prin Legea 88/1993 s-a înfiinţat Consiliul Naţional de Evaluare Academică şi Acreditare (CNEAA). Acesta era constituit din 19-21 membri numiţi de Parlament, la propunerea Guvernului.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici