Scumpirea gazelor şi indiferenţa politicienilor

Anul 2009 nu se anunţă prea bun pentru consumatorii casnici de gaze. Previziunile ar trebui să dea de gândit politicienilor prea prinşi în campania electorală cu teze populiste. Protecţia socială a consumatorilor nu pare a fi o temă de discuţie.

4 afișări
Imaginea articolului Scumpirea gazelor şi indiferenţa politicienilor

Scumpirea gazelor şi indiferenţa politicienilor

Mult mai bine se vinde scandalul. Totul se rezumă la un război de uzură cu distribuitorii care, într-adevăr, exagerează presând pentru obţinerea unui preţ cât mai înalt al gazelor livrate populaţiei.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici