SEDINTE DE GUVERN «ANTIFONATE»

Interceptarile par sa fi scapat total de sub control. Semnalul a fost dat chiar de premierul Calin Popescu Tariceanu, care a interzis telefoanele mobile in sala unde se tin sedintele de guvern. Mai mult, in timpul sedintelor vor fi folosite tehnici speciale de protectie impotriva ascultarilor-pirat. Radu Stroe, presedintele Comisiei de control al SRI, ne-a declarat ca probabil primul-ministru, prin aceste masuri, a dorit sa reduca la maximum posibilele scurgeri de informatii.

1 afișare
Imaginea articolului SEDINTE DE GUVERN «ANTIFONATE»

SEDINTE DE GUVERN «ANTIFONATE»

Cristian Diaconescu, presedintele Comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala din Senat, a declarat, ieri, pentru „Gardianul“, ca, daca Tariceanu a luat o astfel de masura, inseamna ca exista posibilitatea unor „ascultari-pirat“. „Daca se intampla asa ceva, atunci este foarte grav“, a conchis Diaconescu. La randul lui, Radu Stroe, presedintelui Comisiei de control al SRI, crede ca premierul Tariceanu a luat o astfel de decizie pentru a limita la maximum posibilele scurgeri de informatii. In acest sens, el a precizat ca dezbaterile din cadrul sedintelor de guvern au caracter strict secret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici