Şeful Băncii Transilvania este acuzat de manipulare bursieră

Horia Ciorcilă, preşedintele Băncii Transilvania (TLV) şi unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din zona de vest a ţării, a fost pus sub acuzare de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru manipularea pieţei de capital.

2 afișări
Imaginea articolului Şeful Băncii Transilvania este acuzat de manipulare bursieră

Şeful Băncii Transilvania este acuzat de manipulare bursieră

Dosarul care a fost făcut public ieri dimineaţă a venit ca o surpriză, având în vedere poziţia lui Ciorcilă şi respectul de care se bucură în lumea afacerilor, el fiind creatorul mai multor companii în ultimii 20 de ani.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici