Şeful DGA, Irinel Păun, vrea să-i ancheteze pe ambasadorii Angliei şi Olandei

Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) din cadrul Ministerului de Interne, controversatul procuror Irinel Păun, este pe cale să deschidă un conflict diplomatic cu ambasadele Marii Britanii şi Olandei.

1 afișare
Imaginea articolului Şeful DGA, Irinel Păun, vrea să-i ancheteze pe ambasadorii Angliei şi Olandei

Şeful DGA, Irinel Păun, vrea să-i ancheteze pe ambasadorii Angliei şi Olandei

În plângerea penală care-l vizează pe Marian Sântion, predecesorul său la şefia DGA, Păun solicită, fără a fi informat în prealabil conducerea ministerului, verificarea fondurilor puse la dispoziţie de ambasadele celor două ţări pentru punerea în practică a Centrului Naţional pentru Integritate (CNI), proiect dezvoltat în parteneriat de DGA şi Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei (AID).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici