Severin, zdrobit la Bruxelles în unanimitate

Toţi membrii Comisiei pentru Afaceri Juridice (JURI) din Parlamentul European au votat, ieri-seară, la Bruxelles, pentru ridicarea imunităţii eurodeputatului român Adrian Severin.

5 afișări
Imaginea articolului Severin, zdrobit la Bruxelles în unanimitate

Severin, zdrobit la Bruxelles în unanimitate

Severin este acuzat că a acceptat zeci de mii de euro ca să depună amendamente la legi europene. Decizia Comisiei JURI s-a luat cu uşile închise. Eurodeputatul Sebastian Bodu, vicepreşedinte al Comisiei JURI, al cărui nume a apărut în scandalul "Mită contra amendamente", a votat şi el. Bodu a precizat că este de aşteptat ca joi, în plenul PE, decizia să fie aceeaşi, iar Severin să poată fi anchetat de procurori pentru acuzaţiile din scandalul "Euroşpaga".

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici