Show politic abject pe cadavrele bebeluşilor arşi de vii

Puţină lume îşi mai aduce aminte că Sorin Oprescu a ajuns primar datorită semnăturilor unor bebeluşi, aflaţi între susţinătorii candidaturii sale la Primăria Capitalei. 24 de sugari, născuţi în 13.04.2008, respectiv 16.04.2008, apăreau că au semnat pentru susţinerea candidaturii lui Sorin Oprescu.

11 afișări
Imaginea articolului Show politic abject pe cadavrele bebeluşilor arşi de vii

Show politic abject pe cadavrele bebeluşilor arşi de vii

Evident o fraudă şi o bătaie de joc. Acum "doctorul" Oprescu batjocoreşte alţi bebeluşi, morţi din vina sa, neasumându-şi nicio responsabilitate, ascunzându-se după minciuni penibile. Ministrul Sănătăţii a ieşit ieri într-o conferinţă de presă afirmând că i-a transmis lui Sorin Oprescu să ia măsurile administrative de sancţionare a responsabililor managementului spitalului, aflaţi în subordinea sa. Nu l-a găsit însă pe Oprescu. De fapt nu l-a găsit nimeni.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici