Si-a incurajat iubitul la baschet

Nu-i vorba de o poveste siropoasa, ci de ceva serios intre doi tineri normali. Elena Basescu, 27 ani, si Andrei Hrebenciuc, 24 ani, se iubesc, se inteleg, uneori se mai contrazic, dar cert este ca sunt impreuna de la inceputul anului trecut.

1 afișare
Imaginea articolului Si-a incurajat iubitul la baschet

Si-a incurajat iubitul la baschet

Retrasi dincolo de discretie fata de presa, am avut norocul sa-i descoperim pe un teren de sport, sambata, la 'Sportarena Streetball powered by Timex', competitie care a avut loc in incinta Politehnicii.

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici