Si-a uitat fiul in puscarie

Pe 19 decembrie, cu doar cateva haine de schimb si o bocceluta cu alimente, baiatul lui Vali Vijelie a fost adus la Rahova de politistii sectorului 6. In august 2005, pustiul impreuna cu un alt individ l-au talharit pe B. A. de un telefon mobil. Prejudiciul la acea vreme a fost estimat la 200 de lei. O nimica toata pentru un copil care putea avea tot ce-si dorea. Nu a tinut insa cont de sfaturile tatalui, celebrul manelist Vali Vijelie, care, nu de putine ori, a incercat sa stea de vorba cu copilul sau. 'I-am spus sa lase infractiunile', le-a marturisit cantaretul ziaristilor.

1 afișare
Imaginea articolului Si-a uitat fiul in puscarie

Si-a uitat fiul in puscarie

Pentru fapta sa, Florin Cristian Florea va sta in spatele gratiilor trei ani si jumatate. De doua saptamani, de cand a fost incarcerat, baiatul nu a avut prea multi vizitatori. Chiar daca au fost Sarbatorile de iarna, Vali Vijelie, ocupat probabil cu Revelioanele de pe la televiziuni, nu a gasit timp sa treaca pe la fiul sau, sa-i lase si lui o sarma, o piftie sau un caltabos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici