Simona Pătruleasa, părăsită!

Este clar! Simona Pătruleasa nu are noroc în dragoste şi pace! După ce a fost părăsită de omul de afaceri Zsolt Czergo în favoarea Nicoletei Luciu, Simona s-a combinat cu Amiran, unul dintre patronii cazinoului „Marriott”, de care s-a despărţit imediat ce a aflat că acesta este însurat. Prezentatoarea a fost suspectată la un moment dat că ar fi avut o aventură şi cu Mihai Stoica, însă acest zvon nu a fost confirmat. A urmat apoi omul de afaceri Sabin Ivanof, despre care se ştia că dispune de mulţi bani în cont, condiţie care trebuie îndeplinită obligatoriu de cel care aspiră la nurii Simonei.

1 afișare
Imaginea articolului Simona Pătruleasa, părăsită!

Simona Pătruleasa, părăsită!

Dar acesta, pe lângă faptul că nu are aşa de mulţi bani pe cât lasă el impresia să se vadă, iată că nici nu a dat vreun semn că ar vrea să se căsătorească cu vedeta Antenei 1. Pentru a-i forţa mâna, anul trecut, Simona şi-a vândut urgent apartamentul de două camere din zona Vitan, care, oricum, nu era integral achitat, pentru a se vedea proprietara unui Mercedes. Apoi a dat buzna peste bărbatul pe care de un an şi ceva nu reuşea să-l convingă să locuiască împreună şi l-a obligat să o primească, pentru că nu mai are casă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici