Sirbu relanseaza ProSport

Cotidianul "ProSport" apare, cu o intirziere de o zi, sub egida PubliMedia International. Intirzierea a fost cauzata de faptul ca Adrian Sirbu nu a virat la timp in contul Ringier cei 8,5 milioane de euro, care reprezinta pretul de rascumparare al ziarului pe care, in 2003, a fost nevoit sa-l vinda la Ringier. Prin reachizitionarea `ProSport`, Adrian Sirbu a impuscat doi iepuri de-odata.

1 afișare
Imaginea articolului Sirbu relanseaza ProSport

Sirbu relanseaza ProSport

In primul rind, si-a implinit un vis - acela de a avea in ograda un ziar si o televiziune de sport. Iar in al doilea rind, conturile sale se vor rotunji considerabil, fara niciun efort, prin publicitatea pe care o va face propriului ziar la televiziunile americanilor aflate sub conducerea sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici