Soldăţeii de plumb ai lui Patriciu

“Parcă e din ce în ce mai arogant”, spun cei din anturajul lui Dinu Patriciu despre cel mai bogat român. Şi cum să nu fie, cînd în plină criză economică (a se citi “perioada aia în care lichidităţile s-au evaporat”), Dinu Patriciu jonglează cu propriile sale “jucării”.

3 afișări
Imaginea articolului Soldăţeii de plumb ai lui Patriciu

Soldăţeii de plumb ai lui Patriciu

Jucăriile lui Dinu Patriciu nu sînt maşinuţe, desigur. Are un întreg “land of toys” – Adevărul Holding, iar ultimul “joc” descoperit de fostul petrolist are aceeaşi miză, de a face, cumva, cîndva, ziarul Adevărul cel mai tare din ţară.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici