Sorin Freciu, omul de casă al lui Vîntu, reţinut pe Otopeni

Arestarea lui Nicolae Popa la Jakarta, în Indonezia, şi pierderea alegerilor de către prietenul său Mircea Geoană nu sunt singurele veşti proaste pentru Sorin Ovidiu Vîntu la acest sfårşit de an.

5 afișări
Imaginea articolului Sorin Freciu, omul de casă al lui Vîntu, reţinut pe Otopeni

Sorin Freciu, omul de casă al lui Vîntu, reţinut pe Otopeni

Potrivit informaţiilor noastre, unul din oamenii de casă ai lui Vîntu, Sorin Freciu, a fost reţinut de procurorii DIICOT la plecarea de pe aeroportul Otopeni în data de 7.12.2009.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici