Sorin Oprescu – un măscărici în căutare de glorie

A plecat de la: „Rămîn alături de bucureşteni. Nu voi candida”, “Mi se pare că aş fi un mare mincinos cu un nas de Pinocchio dacă m-aş duce şi le-aş spune ‘Fraţilor, fac şi eu la fel ca domnul Ciorbea!’ Aşa că, sincer să vă spun, nu candidez la preşedinţie”, a continuat cu: „Nu exclud o posibilă candidatură la preşedinţie” şi a încheiat cu: „Voi candida la preşedinţia României”.

6 afișări
Imaginea articolului Sorin Oprescu – un măscărici în căutare de glorie

Sorin Oprescu – un măscărici în căutare de glorie

După un scenariu asemănător cu cel din 2008, cînd s-a lansat în cursa pentru PMB, Sorin Oprescu încearcă să se vîndă ca un salvator al poporului, un fel de "Sfîntul Duh" (dar cu nas de Pinocchio), pogorît pe pămînt pentru a salva naţia din ghearele sistemului ticăloşit. În realitate, doctorul nu face altceva decît să îngroaşe tagma primarilor incapabili, care fug din PMB spre funcţii mai călduţe, reuşind astfel să distrugă nu numai Capitala, ci întreaga ţară (vezi cazurile Ciorbea, Videanu, Băsescu).

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici