SOV dă lecţii de "afacereză" altora, deşi firmele sale au pierderi de peste 14,9 milioane euro

După ce a pus umărul la falimentarea voită a FNI şi a altor business-uri în care a fost implicat, iar actualele sale afaceri din domeniul media înregistrează pierderi considerabile, controversatul Sorin Ovidiu Vîntu a inventat o nouă metodă de a face bani: crearea, în cadrul Grupului Realitatea-Caţavencu, a unei structuri menite să ofere "servicii premium de consultanţă de afaceri".

1 afișare
Imaginea articolului SOV dă lecţii de "afacereză" altora, deşi firmele sale au pierderi de peste 14,9 milioane euro

SOV dă lecţii de "afacereză" altora, deşi firmele sale au pierderi de peste 14,9 milioane euro

Noua structură inventată de Vîntu va fi condusă de "locotenentul" acestuia, Sorin Freciu, un mare meşter în afaceri gen Gelsor - FNI, care deţine actualmente funcţia de redactor-şef al canalului în care fostul infractor de drept comun oferă lecţii de "afacereză" românilor.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici