Spectacolul retinerii hotilor lui Becali, stricat de un «binevoitor»

Ieri-dimineata, procurorii si politistii bucuresteni au organizat mai multe descinderi pentru a ii ridica pe Alexandru Ilie, zis “Sandu Geamanu”, si pe cei trei banuiti de furtul masinii lui Gigi Becali, Tinel Nicolae, Stefan Margean si David Stan. Cei patru sunt cercetati intr-un dosar in care au fost conexate sase plangeri de furturi de masini de lux, printre care si Mercedesul lui Becali. Aceleasi surse sustin ca gruparea respectiva este suspectata si de furtul masinii lui Andrei Hrebenciuc.

3 afișări
Imaginea articolului Spectacolul retinerii hotilor lui Becali, stricat de un «binevoitor»

Spectacolul retinerii hotilor lui Becali, stricat de un «binevoitor»

Cel putin doua dintre persoanele cautate, Margean si Stan, nu au fost gasite de autoritati. La putin timp, pe surse, cei care au organizat actiunea au spus ca hotii au fugit pentru ca au vazut in apropierea casei masinile presei, chemata sa asiste la perchezitii. Aceleasi surse spun ca unii politisti si procurori au dat informatia privind descinderile tocmai pentru a compromite actiunea. Alte surse spun ca prezumtivii hoti isi “curatau” locuintele inca din timpul noptii.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici