Sprijinim Guvernul (american)! Discreţie garantată

Neplăcut moment pentru ad­mi­nis­traţia americană, în general, şi pentru diplomaţia sa, în special, această "scurgere de informaţii" pur­tând marca WikiLeaks. Dar pentru că românul s-a învăţat să privească jumătatea plină a paharului şi să vadă o fărâmă de bine în orice rău, Jurna­lul Naţional foloseşte acest context in­ternaţional prietenos ca un cuib de viespi pentru a le transmite Statelor Uni­te că au aici, în România, cel pu­ţin un aliat pe care pot conta.

5 afișări
Imaginea articolului Sprijinim Guvernul (american)! Discreţie garantată

Sprijinim Guvernul (american)! Discreţie garantată

Pe când mass-media şi guvernele din întreaga lume mustesc de indignare după ce-au parcurs informaţiile până de cu­rând secrete din corespondenţa de politică externă a Washingtonului, Jur­nalul Naţional le întinde di­plo­ma­ţilor americani o mână de ajutor în a afla ce-i roade atât de mult: informaţii biometrice, în special complementare, despre politicienii români.

Citeste toata sirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici