SRI, SRI, cuibuşor de nebunii...

O cooperativă a hoţiei instituţionalizate - asta a fost o parte a SRI-ului încă de la fondare. Aşa rezultă din cercetările penale care au fost executate în cazurile de mare corupţie a unor cadre superioare din SRI.

1 afișare
Printre aceştia, bijuteria coroanei este un mare mason, fostul şef al Inspectoratului pentru Apărarea Constituţiei şi Securitate Economică, generalul maior Ovidiu Soare .  Recent, procesul acestuia a avut parte de încă o amânare, ca şi procesul lui Patriciu . Interconecţia dintre cei doi masoni are un punct de interferenţă, respectiv colonelul Păltanea, unul dintre cei mai versaţi infractori din solda SRI, cu o imaginaţie penală absolut remarcabilă.  Întreaga resursă de putere politică a lui Patriciu a plecat de la înhăţarea rafinăriilor din Prahova. SRI Prahova, unde a fost tartor Păltanea, a desfăşurat peste un deceniu un şir incredibil de mânării cu petrol, contrabandă, combinaţii cu arabi introduşi în mafia lemnului, cu ruşi, cu italieni, cu toate soiurile de bandiţi locali şi nu numai. SRI de acum este în mare parte diferit de cel al anilor ´90, însă oameni ca Soare au fost şi sunt încă mentori ai unora dintre "noii lupi" ai momentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici