Stadionul setei

Concertul în care a „performat“ celebra trupă rock Rolling Stones a fost una dintre cele mai mari „ţepe“ date romanilor care au suferit de sete pe parcursul a cinci ore şi jumătate. O „firma de garsonieră“ şi managementul celebrei trupei Rolling Stones au provocat 300 de cazuri de deshidratare şi leşinuri.

1 afișare
Imaginea articolului Stadionul setei

Stadionul setei

ATAC va prezintă o radiografie a incompetentei şi prostiei a unor factori de decizie care au fost implicaţi în organizarea evenimentului. Principalul organizator al evenimentului „Events com SRL“ este societatea comercială care a avut rolul de a organiza evenimentul „A Bigger Bang“. Alături de această firmă au participat Coca-Cola, Tuborg, European Drinks. Fiecare dintre aceştia a avut partea sa de vină. Oamenii au murit de sete din cauza lor. ATAC vă prezintă în rândurile de mai jos cum incompetenţa şi lipsa de experinţă a organizatorilor, alături de condiţiile aberante impuse de firma de management a formaţiei Rolling Stones au cauzat imensul disconfort al participanţilor la concertul legendarei formaţii rock.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici