Stanculescu si Chitac, dupa gratii

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins miercuri recursul generalilor in rezerva Victor Atanasie Stanculescu si Mihai Chitac, mentinand condamnarea la 15 ani de inchisoare si degradarea militara, in procesul Revolutiei de la Timisoara. Decizia este definitiva si irevocabila.

1 afișare
Imaginea articolului Stanculescu si Chitac, dupa gratii

Stanculescu si Chitac, dupa gratii

La ultimul termen, avocatii Alice Draghici si Mihai Ion, cei care ii reprezinta pe Victor Atanasie Stanculescu si Mihai Chitac, au cerut achitarea acestora si casarea sentintei din aprilie 2007 a instantei supreme. Cei doi au cerut si restituirea dosarului la Parchet pentru refacerea urmaririi penale, considerand ca aceasta nu s-a facut conform procedurii. Avocatii partilor civile au cerut, la randul lor, recalcularea daunelor acordate clientilor lor prin decizia anterioara a Sectiei penale a instantei supreme, deoarece sunt nemultumiti de cuantumul acestora.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici