Starea lui Adrian Păunescu este extrem de gravă. Familia nu îl va deconecta de la aparate

Poetul şi politicianul Adrian Păunescu este internat în stare gravă la Clinica de Chirurgie cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca. Doctorul Şerban Brădişteanu a declarat joi că starea poetului este extrem de gravă, iar medicii nu mai au resurse terapeutice să îl ajute.

3 afișări
Imaginea articolului Starea lui Adrian Păunescu este extrem de gravă. Familia nu îl va deconecta de la aparate

Starea lui Adrian Păunescu este extrem de gravă. Familia nu îl va deconecta de la aparate

ORA 22.00 Ascultati-l aici pe poetul Adrian Păunescu de pe patul de spital

ORA 20.52 Surse apropiate familiei au declarat că poetul nu va fi deconectat de la aparate şi că apropiaţii speră într-un miracol.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici