Steaua a pierdut un jucător în faţa lui Real Madrid!

Steaua a ratat marea lovitură pe piaţa transferurilor chiar în noaptea de Revelion. Transferul cu numărul 4 anunţat de Gigi Becali chiar la cumpăna dintre ani trebuia să fie un atacant de 5 stele din Chile, Sebastian Pinto. Acesta a evoluat la Universidad de Chile, echipă care a terminat anul 2007 pe locul 2 în prima ligă din Chile. Povestea eşuării acestui transfer vă e dezvăluită de Gazeta Sporturilor.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua a pierdut un jucător în faţa lui Real Madrid!

Steaua a pierdut un jucător în faţa lui Real Madrid!

Ilie şi-a schimbat poziţia după numai cîteva zile şi Steaua s-a interesat de Pinto, jucător în privinţa căruia chiar a făcut paşi importanţi în vederea unui transfer. Atacantul era liber de contract şi trebuia plătiţi doar în jur de 500.000 de dolari către agenţii săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici