Stenogramele «Valiza». Gigi catre Radoi: «Risc, ce vrei sa fac? Daca cacaciosii aia nu sunt în stare sa scoata un egal cu Dinamo!»

Dosarul “Valiza” a ajuns la instanta Curtii de Apel Cluj. Procurorii DNA i-au trimis in judecata pe George Becali, Victor Piturca, Teia Sponte si alte trei persoane implicate in mituirea jucatorilor Universitatii Cluj si a antrenorului ei, Toni Dobos, la sfarsitul campionatului trecut. Vor fi cercetati in continuare, in dosare disjunse, Mirel Radoi, finul lui Becali si capitanul Stelei, Petre Marin, Anton Dobos, precum si Pompiliu Manea, presedintele PNG-CD Cluj.

1 afișare
Imaginea articolului Stenogramele «Valiza». Gigi catre Radoi: «Risc, ce vrei sa fac? Daca cacaciosii aia nu sunt în stare sa scoata un egal cu Dinamo!»

Stenogramele «Valiza». Gigi catre Radoi: «Risc, ce vrei sa fac? Daca cacaciosii aia nu sunt în stare sa scoata un egal cu Dinamo!»

In stenogramele care apar in rechizitoriu si sunt depuse la dosarul cauzei apar convorbiri telefonice purtate de patronul Stelei cu Viorel Hrebenciuc, Adrian Mititelu, finan-tatorul Universitatii Cra-iova, precum si cu Mirel Radoi. Continutul acestor discutii este axat exclusiv pe planul de mituire a jucatorilor “U” Cluj, precum si negocierea sumei de bani ce urma a fi data acestora si antrenorului lor, fost jucator la Steaua, in vederea obtinerii unei victorii impotriva CFR Cluj.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici