Subordonaţii lui Oprescu au pregătit un tun de 1 milion de euro pentru prietenii lui Ponta

Directorul ALPAB, Gabriel Iosif , instalat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, în funcţie încă de la începutul mandatului său, a prins gust pentru ilegalităţi. În prea puţinul timp de când este director (şase luni), Iosif a fost foarte ocupat. Prima sa grijă a fost paza copiilor şi a cetăţenilor care se plimbă prin parcurile bucureştene.

1 afișare
Imaginea articolului Subordonaţii lui Oprescu au pregătit un tun de 1 milion de euro pentru prietenii lui Ponta

Subordonaţii lui Oprescu au pregătit un tun de 1 milion de euro pentru prietenii lui Ponta

Astfel că a încredinţat, fără licitaţie, paza parcurilor unei firme care avea un singur angajat şi venituri de trei lei. A urmat licitaţia pentru achiziţia de combustibil. A fost câştigată de Petrom, însă Iosif a ignorat-o şi a încheiat contractul cu o firmă din Constanţa, al cărui administrator, Gheorghe Chealfă, e un controversat om de afaceri, prieten şi partener de afaceri cu personaje precum Ovidiu Tender, Corneliu Iacobov sau Viorel Hrebenciuc.


Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici