Sueta la Roma cu interlopul Argint

Costica Argint, condamnat in Romania la un an si jumatate de inchisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri si avand pe numele sau mandat international de arestare, a avut minutul sau de glorie, intalnindu-se miercuri, la Roma, cu premierul Tariceanu si cu ministrul de Externe, Adrian Cioroianu.

1 afișare
Imaginea articolului Sueta la Roma cu interlopul Argint

Sueta la Roma cu interlopul Argint

Initial, Costel Argint, unul dintre liderii comunitatii de etnie roma din Italia, planuise, dupa cum a declarat, un protest "elegant" cu rosii si oua la venirea premierului. Interventia reprezentantilor Guvernului l-a determinat pe acesta sa anuleze actiunea. Costel Argint nu s-a lasat, batandu-i obrazul ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, la intalnirea cu reprezentantii romanilor, pentru declaratia sa recenta privind deportarea in desert a romanilor infractori. Argint a adaugat insa impaciuitor ca membrii comunitatii sale au decis sa-l ierte. "Numai cine nu munceste nu greseste", i-a spus acesta ministrului Cioroianu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici