Sugativa DNA

Directia Nationala Anticoruptie a devenit una dintre cele mai costisitoare institutii din Romania. An de an, zeci de milioane de euro, bani proventi de la bugetul de stat si din fonduri europene, sunt inghititi de institutia condusa de procurorul sef Daniel Morar.

1 afișare
Imaginea articolului Sugativa DNA

Sugativa DNA

Totul pentru prinderea si anchetarea marilor corupti ai Romaniei. In mod normal si tinand cont de cati bani incaseaza anual DNA, activitatea procurorilor lui Daniel Morar ar trebui sa fie una extrem de fructuoasa si eficienta. Lucrurile nu stau insa intocmai. Ba dimpotriva. ZIUA a prezentat pe larg, in urma cu cateva editii, modul dezastruos in care Directia Nationala Anticoruptie isi desfasoara activitatea. Revista "Q Magazin" a mers mai departe cu ancheta privind institutia condusa de Daniel Morar si a descoperit noi aspecte cu adevarat uluitoare. Astfel, "Q Magazin" a publicat in numarul din luna august statistica oficiala prezentata in raportul de activitate al Directiei Nationale Anticoruptie pe anul 2006. Datele din "Q Magazin", verificate de ZIUA, scot la iveala o realitate cu adevarat socanta. Desi incaseaza zeci de milioane de euro an de an, rezultatele procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie sunt extrem de slabe. Eficacitatea DNA tinde spre zero.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici