Supărat, Doamne, supărat!

Traian Băsescu a anunţat, la televizor, că, săptămâna viitoare, va chema Guvernul la Cotroceni pentru a-i lua la întrebări pe miniştri despre neabsorbţia fondurilor comunitare necesare infrastructurii şi despre nerestructurarea sistemului bugetar.

4 afișări
Imaginea articolului Supărat, Doamne, supărat!

Supărat, Doamne, supărat!

"Nu sunt convins de realitatea a ceea ce se afirmă la Guvern, că au dat oameni afară. Nu prea am văzut în statistici şomeri din sectorul bugetar. O să mă mai uit cu atenţie zilele următoare. S-au comasat ministere, dar a rămas acelaşi număr de salariaţi... Ceva e în neregulă acolo! Am să am o discuţie cu Guvernul, săptămâna viitoare.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici