Supravieţuitorii guvernării PNL, schimbaţi cu forţa, între ei

Reglările de conturi pentru posturile profitabile din instituţiile publice nu ţin cont de austeritate, scăderi de pensii şi salarii. Războiul e total în teritoriu, oamenii puterii nu cedează nicio palmă de pământ din ceea ce consideră că li se cuvine.

8 afișări
Imaginea articolului Supravieţuitorii guvernării PNL, schimbaţi cu forţa, între ei

Supravieţuitorii guvernării PNL, schimbaţi cu forţa, între ei

La Iaşi, şeful Autorităţii Rutiere Române (ARR), Cristian Foia, le stă şefilor PDL ca un os în gât. A fost numit pe vremea liberalilor, dar a dat concurs pe post şi avea contract de manager, mandat cu responsabilităţi şi obligaţii.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici