Surpriza „Adevărul”: 3.000 de euro pentru Laura

Ziarul „Adevărul” va contribui cu 3.000 de euro la banii strânşi deja pentru operaţia Laurei Irimia. Costul operaţiei depăşeşte cu mult posibilităţile financiare ale familiei Irimia, care trăia, până acum două luni, din vânzarea pantalonilor croiţi de Laura.

5 afișări
Imaginea articolului Surpriza „Adevărul”: 3.000 de euro pentru Laura

Surpriza „Adevărul”: 3.000 de euro pentru Laura

O familie cu doi copii, unul de 7 ani, iar celălalt de 12, are nevoie de ajutor. Laura Irimia, o tânără de 32 de ani din Botoşani, care suferă de o boală gravă – neurinom acustic - a încercat cu toate puterile să strângă cei 7.000 de euro necesari pentru operaţie.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici