Syda le-a luat minţile lui Vîntu şi Patriciu

Bărbaţi adevăraţi, mogulii Vîntu şi Patriciu au abandonat lupta cu Traian Băsescu şi au trecut la femeile din familia prezidenţială, făcându-şi probabil socoteala că şeful statului e mai vulnerabil când vine vorba de fetele lui.

1 afișare
Imaginea articolului Syda le-a luat minţile lui Vîntu şi Patriciu

Syda le-a luat minţile lui Vîntu şi Patriciu

Aflaţi în criză de idei, Vîntu şi Patriciu au ordonat sclavilor lor de pe plantaţiile propagandistice să pună tunurile din nou pe mezina preşedintelui, Elena Băsescu. Prima salvă a fost trasă de howitzerul Academia Caţavencu, copilul de suflet al lui Vîntu, care a scris ieri că EBA s-ar fi despărţit de Bogdan Ionescu (alias Syda) pe motiv, cică, de Anca Boagiu, fostul ministru al Integrării în timpul cabinetului Tăriceanu I.

Citeste toata stireape www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici