Tökés a cerşit în Ungaria pentru campania sa electorală

Episcopul László Tökés le-a cerut consiliilor municipale din Ungaria ajutor material pentru campania sa electorală la europarlamentare. Informaţia reiese dintr-o circulară trimisă în luna august unora dintre autoguvernările din Ungaria (consilii municipale), cu primari aparţinând partidului de opoziţie Fidesz, relatează presa din ţara vecină.

1 afișare
Imaginea articolului Tökés a cerşit în Ungaria pentru campania sa electorală

Tökés a cerşit în Ungaria pentru campania sa electorală

Agenţia MTI a anunţat că a ajuns în posesia unui  exemplar din acest document, adresat autoguvernării oraşului Esztergom, în care episcopul de Piatra Craiului solicită bani chipurile pentru cel de-al doilea festival internaţional de muzică bisericească, pentru organizarea zilei reformaţiei. Însă în  acelaşi text, Tőkés scrie că are nevoie de bani şi pentru “diferitele manifestări în cadrul campaniei mele de alegeri pentru a dobândi calitatea de europarlamentar”, citează cotidianul “Népszabadság”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici