Tancuri, bârfe şi fasole!

Parada organizată sâmbătă în zona Arcul de Triumf cu ocazia Zilei Naţionale a presupus dislocarea unui număr de 1.200 de cadre din MAp, SPP şi MIRA şi a constituit un prilej pentru prezentarea de tehnică militară, printre care şi elemente în premieră.

1 afișare
Imaginea articolului Tancuri, bârfe şi fasole!

Tancuri, bârfe şi fasole!

Anul acesta, pentru prima dată, la paradă au participat numai militarii profesionişti. La eveniment au asistat preşedintele Traian Băsescu, premierul Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, foştii preşedinţi ai României, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, unii dintre miniştrii în funcţie, multe alte personalităţi ale vieţii politice, oficiali ai armatei şi numeroşi reprezentanţi ai corpului diplomatic. Şi tot pentru prima dată, la Arcul de Triumf a fost depusă o singură coroană de flori, de către preşedintele Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici