'Ţânţarul' îi înţeapă pe ploieşteni: "Am avut 7 ocazii mari de gol!"

Antrenorul formaţiei Dinamo, Cornel Ţălnar, este convins că echipa sa a meritat să învingă pe Astra, deoarece, în afara golurilor, a avut şapte ocazii importante de a marca.

3 afișări
Imaginea articolului 'Ţânţarul' îi înţeapă pe ploieşteni: "Am avut 7 ocazii mari de gol!"

'Ţânţarul' îi înţeapă pe ploieşteni: "Am avut 7 ocazii mari de gol!"

Chiar dacă oficialii ploieşteni s-au declarat extrem de nemulţumiţi de modul în care brigada condusă de Balaj a gestionat partida, 'Ţânţarul' nici nu vrea să audă de aşa ceva.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici