Tariceanu tine la secret lista beneficiarilor de vile ANL

Cotidianul a prezentat, in urma cu o luna si jumatate, cazul ministrului delegat pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu (PNL), beneficiarul unei locuinte cumparate prin programul ANL in cartierul bucurestean Brancusi. Ministrul nu respecta nici unul dintre criteriile de selectie pentru contractarea unei asemenea locuinte: are 39 de ani, este necasatorit, nu are copii si mai detine o vila cu o suprafata de 170 de metri patrati pe Strada Aviator Garofeanu nr. 21.

1 afișare
Imaginea articolului Tariceanu tine la secret lista beneficiarilor de vile ANL

Tariceanu tine la secret lista beneficiarilor de vile ANL

Voicu a primit, cu toate acestea, o vila cu patru camere de la ANL, la un pret de doar 106.000 de euro, cit un apartament cu doua camere in Capitala. Pretul scazut al acestor locuinte este dat de faptul ca terenul si utilitatile sint asigurate gratuit de catre autoritatile locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici