Tatal nu le da mancare

Caz socant in satul Cursesti Deal, din comuna vasluiana Pungesti. Un copil in varsta de numai sapte ani s-a stins, miercuri noapte, sub privirile neputincioase ale medicilor. Autopsia a scos la iveala o realitate cruda: baietelul, Grigore Marcu, a murit de foame.

1 afișare
Imaginea articolului Tatal nu le da mancare

Tatal nu le da mancare

O tragedie strigatoare la cer pentru Romania anului 2008 s-a intamplat la Vaslui, unde un copil de sapte ani a avut parte de o soarta crunta. Hranit de parinti din joi in Paste, Grigore s-a stins, pur si simplu. 'La necropsie s-a stabilit ca baiatul a murit in urma unui stop cardio-respirator generat de lipsa de alimentatie sau a alimentatiei foarte slabe. Avea sapte ani, dar arata de cinci ani. In plus, el avea si o boala genetica rara, sindromul Barter, care i-a agravat starea de sanatate si a dus la complicatii', ne-a declarat seful Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici