Taxa auto, redusă cu o treime

Taxa auto de primă înmatriculare a fost redusă cu o treime, iar persoanele care au plătit taxa triplă vor primi diferenţa de taxă pe care au achitat-o, a declarat, ieri, premierul Emil Boc, la finalul şedinţei de Guvern. „Am redus taxa de poluare pentru autovehicule cu o treime."

1 afișare
Imaginea articolului Taxa auto, redusă cu o treime

Taxa auto, redusă cu o treime

n al doilea rând, am reglementat şi situaţia maşinilor care au fost cumpărate înainte de 15 decembrie 2008, care nu au fost înmatriculate între timp şi care pot fi înmatriculate pe baza legii din iulie, la cuantumul de atunci al taxei. Dacă şi-au înmatriculat maşina între timp, vor primi diferenţa de taxă pe care au achitat-o“, a mai spus Boc.


Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici