TEO: „N-O SĂ-I RIDIC OSANALE LUI BĂSESCU”

Decizia de a o propune pe Trandafir a fost luată în cerc foarte restrâns, în urmă cu o lună, liderii PD-L mirându-se ei înşişi de performanţa de a-şi ţine gura atât timp. Informaţia a circulat însă doar la nivelul a maximum cinci oameni.

8 afișări
Imaginea articolului TEO: „N-O SĂ-I RIDIC OSANALE LUI BĂSESCU”

TEO: „N-O SĂ-I RIDIC OSANALE LUI BĂSESCU”

Grijulii să nu se afle de candidatul-bombă, pedeliştii au aruncat deliberat pe piaţă numele celor trei miniştri - Teodor Baconschi, Daniel Funeriu şi Gabriel Sandu -, organizaţia Sectorului 4 fiind pusă sa facă de ochii lumi o hârtie oficială şi să o trimită la partid. Susţinerea lui Teo Trandafir a venit în urma studiilor sociologice care arătau că un om de partid nu ar avea şanse să bată într-un colegiu controlat de primarul "ostil" din Sectorul 4, Cristian Popescu-Piedone, membru al PC. Sondajul comandat de PD-L arăta o intenţie de vot pentru Teo Trandafir de peste 70 la sută, urmată la mică distanţă de Octavian Belu. Liliana Mincă ar fi obţinut în jur de 30 la sută în sondajul PD-L.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici