Ţiganii, mai tari decât sexul. Cum i-a scandalizat Madonna pe români

Punctul culminant al show-ului de la Bucureşti al Madonnei n-a fost sărutul lesbian sau omagiul adus lui Michael Jackson, ci „momentul gipsy”, care a atras huiduielile unui public care şi aşa înfruntase cu stoicism praful înecăcios şi problemele grave de organizare din Parcul Izvor.

9 afișări
Imaginea articolului Ţiganii, mai tari decât sexul. Cum i-a scandalizat Madonna pe români

Ţiganii, mai tari decât sexul. Cum i-a scandalizat Madonna pe români

Românii s-au înghesuit în număr mare (70.000) la pomul lăudat, dar, la final, părerile au fost împărţite: o parte s-a declarat mulţumită de show-ul Madonnei, apreciindu-i energia, vivacitatea şi punerea în scenă electrizantă; altă parte şi-a exprimat dezamăgirea faţă de de prestaţia vocală a cântăreţei, de sonorizarea proastă şi de apariţia destul de convenţională a unei artiste considerate „scandaloasă”.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici