Titanic party

Seara polară de noiembrie. Muzică dramatică. Copiii care ţin bannerele s-au întors spre ecranul cocoţat deasupra peluzelor. Filmul calificării, golurile şi uralele tribunelor de aiurea se rostogolesc într-un stadion aproape pustiu. La doi paşi de copii, se încălzesc "tricolorii". Pînă la urmă, s-au deschis porţile, cea mai sigură metodă antispeculă, nu-i aşa? Iar sărbătoarea s-a dezmorţit sub răsuflarea mulţimii. Ultimul meci, ultimul vals de pe Titanic. Muzica? Dramatică. Imnul? În tempo de marş triumfal.

1 afișare
Imaginea articolului Titanic party

Titanic party

Meciul a semănat cu o formalitate tărăgănată de ambele părţi. O formalitate încheiată pe puntea unei uriaşe corăbii gata să se scufunde în istorie. Terenul părea înclinat spre poarta albanezilor, mingea luneca spre careul albanez ca teleghidată. Fără altă presiune în afara minei concentrate a selecţionerului, "tricolorii" au rupt ritmul atît cît trebuia pentru a încălzi tribunele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici